Mark Verboom

Photograpy

Altijd al een leuke foto aan de wand willen hebben, maar niet de geschikte locatie en omgeving kunnen vinden? Of wel de locatie in gedachte, maar geen professionele fotograaf in uw netwerk? Ik kan u hierbij helpen!

 

Mijn naam is Mark Verboom. Ik ben freelance fotograaf en eigenaar van Highway Studio. Centraal gelegen in Rotterdam, bevindt zich mijn fotostudio. Deze studio is makkelijk om te toveren tot datgeen wat u in gedachte heeft. Een strakke witte of zwarte achtergrond voor een zakelijke foto? Een speelse look met kleden of een kist? Highway Studio biedt deze mogelijkheden. Tevens maak ik foto's op de door u gewenste locatie. Dit kan zowel ergens midden in het centrum zijn, als in de polder of ergens aan het water. En het resultaat.... Die kunt u zowel digitaal ontvangen, als door middel van een bestelling via mijn website. Hierbij kunt u een keuze maken tussen onder andere een foto op canvas, op een mok of op poster formaat.

 

Highway studio

Flexibiliteit is wat Highway studio kenmerkt. U kunt de studio met of zonder fotograaf boeken, het is mogelijk om zelf de aankleding te bepalen en de studio kan zowel overdag, in het weekend of in de avond gereserveerd worden. De aanwezigheid van een professionele fotograaf geeft u de garantie voor een prachtige shoot. Stelt u zich voor: een prachtige shoot van uw pasgeboren baby, een familieportret voor opa en oma of een sfeervolle mooie plaat voor uw geliefde. In deze fotostudio behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Uiteraard is het mogelijk om de locatie eens komen te bekijken. Op deze manier kunt u met uw eigen ogen ervaren dat er veel mogelijk is hier.

 

 

Bianca zwart kist
DSC_0398
DSC_0411
Fleur1
fotostudio1
Marjolein en Fleur2

web-design.

Daarnaast bied ik ook nog de mogelijkheid tot web-design. Dit kan zowel een website zijn met de door mij / uw zelf gemaakte foto's, als een website voor uw bedrijf en/of vereniging.

In mijn portfolio kunt vast een impressie krijgen van de mogelijkheden die ik kan bieden op alle genoemde fronten.